Gratis frakt over 1 500,-
Klikk og hent sentralt i Drammen
Søk
Close this search box.

SkinCeuticals ble grunnlagt basert på banebrytende og omfattende antioxidantforskning. Produktene inneholder rene, aktive ingredienser som klinisk har vist seg å være effektive og som penetrerer huden på en optimal måte.

SkinCeuticals

Viser 1–16 av 42 resultater

SkinCeuticals

Viser 1–16 av 42 resultater

Om Skinceuticals

SkinCeuticals tilbyr avansert hudpleie for å forebygge og rette opp i aldring og hudproblemer. Produktene, med klinisk testede ingredienser, forbedrer hudens helse og er ideelle for daglig bruk samt å forsterke estetiske behandlinger.

Etablert i 1997 på grunnlag av banebrytende forskning på antioksidanter, kombinerer SkinCeuticals rene og vitenskapelig beviste ingredienser i sine effektive formularer. Dette vitenskapsbaserte merket er nå anerkjent og anbefalt av hudpleiespesialister globalt.

SkinCeuticals’ mål er å forbedre hudhelsen gjennom vitenskapelig bekreftet hudpleie, egnet for daglig bruk og som et supplement til profesjonelle behandlinger.

Vår vitenskap

Kjernen i SkinCeuticals ligger i forskning og innovasjon, og merkets forpliktelse til vitenskapelig arbeid har posisjonert det som en leder innen avanserte hudpleieløsninger. Selskapets grunnleggelse var en direkte konsekvens av revolusjonerende studier. SkinCeuticals er stadig med på å forme fremtiden for produkter som fremmer optimal hudskjønnhet, og fortsetter å være en pioner innen hudpleieinnovasjoner i årene fremover.

The origin of skinceuticals

Historien startet med grunnleggende forsker Dr. Sheldon Pinnells banebrytende forskning på vitamin C, lenge før selskapet ble etablert. I årene som fulgte, har SkinCeuticals forblitt dedikert til å bruke forskning basert på bevis for å utvikle nye antioksidant- og kosmesøytiske formuleringer.

Merker
Merker
Produkttype
Produkttype
Hudtilstand
Hudtilstand