Gratis frakt over 1 500,-
Klikk og hent sentralt i Drammen

Personvernerklæring

I denne personvernerklæringen finner du informasjon om hvilke personopplysninger Klinikk Haukeland AS («KH») behandler, formålet med behandlingen og dine rettigheter knyttet til behandlingen av personopplysninger. Behandlingen av dine personopplysninger skjer i samsvar med personopplysningsloven og EUs personvernforordning (GDPR).

Informasjon om behandlingsansvarlig

Behandlingsansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger er Klinikk Haukeland AS (org.nr 817552552). Dersom du har spørsmål til vår behandling av dine personopplysninger, kan du kontakte oss på:

E-post: nettbutikk@klinikkhaukeland.no

Telefon: 32 82 83 01

Postadresse: Klinikk haukeland AS, Engene 116, 3012 Drammen

Vi lagrer følgende personopplysninger

Navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse og betalingsinformasjon. Vi lagrer i tillegg kjøpshistorikk og adferdsmønster på vår nettside, dvs. opplysninger om hvordan den enkelte kunde navigerer på siden.


Dette bruker vi personopplysninger til

Vi bruker først og fremst personopplysninger for å for at vi skal kunne ivareta våre kontraktsforpliktelser overfor deg som kunde. Opplysninger kan registreres og lagres når du registrerer deg på klinikkhaukeland.no, når du er i kontakt med salg og support enten via e-post, chat eller når du bruker våre tjenester.

Behandling av personlige data er nødvendig for at vi skal kunne svare på dine henvendelser og betjene deg som kunde. Behandlingen av personopplysninger til dette formålet har grunnlag i en interesseavveining hvor vi vektlegger vårt behov for å besvare din henvendelse, jf. GDPR art. 6 (1) f).

Vi behandler dine personopplysninger i forbindelse med våre markedsføringsaktiviteter. Så fremt du har gitt ditt uttrykkelige forhåndssamtykke til det, vil du som kunde av KH med jevne mellomrom motta nyhetsbrev og annen markedsføring på e-post/sms, Det er mulig å melde seg av nyhetsbrev ved å klikke på avmeldingslinken i e-postene.

Behandlingen av personopplysninger til dette formålet har grunnlag i ditt samtykke, jf. GDPR art. 6 (1) a).


Informasjonskapsler/cookies

Vi bruker informasjonskapsler/cookies blant annet til å huske din innlogging, passord i kryptert form, til å forbedre brukeropplevelsen og som en del av vår markedsføring mot nye kunder. En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin. Om du ønsker å lære mer om informasjonskapsler kan http://www.aboutcookies.org benyttes.

Når du besøker våre tjenester, setter vi både midlertidige og varige informasjonskapsler som er nødvendige for at du skal kunne benytte deg av nettsidene våre. En midlertidig informasjonskapsel slettes ofte automatisk når du lukker nettleseren din, mens varige kan ligge på din maskin i opptil ett år.

Behandlingsgrunnlaget for behandlingen av personopplysninger ved bruk av teknisk nødvendige informasjonskapsler er berettigede interesser i henhold til GDPR artikkel 6 (1) (f). Den berettigede interessen er at denne behandlingen er nødvendig for navigering på nettstedene og bruk av nettstedets funksjoner. Innsamlet data av teknisk nødvendige informasjonskapsler brukes ikke til å lage brukerprofiler. I henhold til ekomloven § 2-7 b har du automatisk samtykket til at vi lagrer informasjonskapsler på din datamaskin dersom du tillater dette gjennom innstillingene i din nettleser.

Følgende nødvendige informasjonskapsler er i bruk på våre nettsider:


Bruk av våre butikkløsninger

Vi benytter informasjonskapsler til blant annet å huske deg som kunde og huske innhold i din handlekurv. Uten informasjonskapsler vil ikke en nettbutikk kunne fungere.

Bruk av Klarna Checkout

Når våre butikkløsninger benyttes sammen med Klarna Checkout settes det informasjonskapsler fra Klarna. Mer informasjon på https://www.klarna.com/no/cookies/.

Dersom du gir ditt uttrykkelige samtykke, kan vi også bruke informasjonskapsler til andre formål, slik som statistikk og analyse eller markedsføring. Denne behandlingen gjør det mulig for oss å forbedre kvaliteten og innholdet på vår nettside og våre tjenester. Behandlingen av personopplysninger til dette formålet har grunnlag i ditt samtykke, jf. GDPR art. 6 (1) f).

Følgende frivillige informasjonskapsler er i bruk på våre nettsider:


Google Analytics

Google Analytics benytter informasjonskapsler for analyse av trafikk.

Google Adwords

Vi benytter oss av annonsering gjennom Google sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.

Facebook Pixel

Vi benytter oss av annonsering gjennom Facebook sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.

Utlevering av personopplysninger til andre

Vi gir ikke personopplysningene dine videre til andre med mindre det foreligger et lovlig grunnlag for slik utlevering. Eksempler på slikt grunnlag vil typisk være en avtale med deg eller et lovgrunnlag som pålegger oss å gi ut informasjonen. For å kunne oppfylle våre forpliktelser etter avtalen utleveres nødvendige opplysninger til våre samarbeidspartnere Shipmondo, Klarna, Vipps, Visma eAccounting/Tripeltex

Dine rettigheter

Ved å henvende deg til oss, har du rett til å kreve innsyn i, korrigering av og/eller sletting av dine personopplysninger. Den enkleste måten å gjøre dette på, er å sende en e-post til nettbutikk@nklinikkhaukeland.no

Dersom grunnlaget for behandlingen av personopplysninger er samtykke, har du til enhver tid rett til å trekke tilbake sitt samtykke ved å kontakte oss.

Du har også rett til å kreve begrenset behandling, rette innsigelse mot behandlingen og kreve rett til dataportabilitet. Du kan lese mer om innholdet i disse rettighetene på Datatilsynets nettsider: www.datatilsynet.no

Om du har innsigelser med hensyn til vår behandling av personvern har du også anledning å klage til Datatilsynet.

E-post: postkasse@datatilsynet.no

Telefon: 22 39 69 00

Postadresse: Postboks 458 Sentrum, 0105 Oslo

Informasjonssikkerhet

Vi sørger for at lagring og sikring av personopplysninger gjøres i henhold til gjeldende lover og regler. Dette innebærer at vi har rutiner som sikrer at personopplysningene behandles på en måte som sikrer deres konfidensialitet, tilgjengelighet og integritet.

Lagringstid

KH lagrer personopplysningene dine så lenge det er nødvendig for formålet med behandlingen. Vi vil ikke lagre personopplysningene dine utover dette, med mindre vi har et annet rettslig grunnlag for fortsatt behandling. Eksempler på dette er:

  • Fakturaer som inneholder personopplysninger bilagsføres og oppbevares i fem år i henhold til bokføringsloven § 13.

  • Ved tvist med kunder, for eksempel om oppgjør, vil vi beholde personopplysninger så lenge det er nødvendig for å løse tvisten, i henhold til GDPR artikkel 17.

 

Opplysninger som ikke lenger er nødvendig for det formål de er behandlet for, slettes fra våre systemer.

Produkttype
Produkttype
Merker
Merker
Hudtilstand
Hudtilstand